Få vores nyheder på mail

29 nye maskinmestre klar fra MARTEC

Nyhed   •   Jan 14, 2016 09:00 CET

29 nye maskinmestre fra MARTEC er nu klar til at indtage stillinger inden for service og rådgivning, industri og produktion, skibsfart, energi og forsyning samt bygge- og anlægsbranchen.

Dagens dimission foregik i nye rammer på det maritime og polytekniske uddannelsescenter, som i denne tid lægger sidste hånd på en stor renovering og udvidelse.

Direktør, Pia Ankerstjerne, ønskede de nye maskinmestre tillykke:

”Vi er stolte over at sende nye kompetente maskinmestre ud i industrien og Det Blå Danmark, hvor de kan bidrage til den fortsatte vækst, som opleves i erhvervet. Der er behov for arbejdskraft, og ledigheden er fortsat meget lav i faget, så der bliver mange muligheder for de nye kandidater til at forme deres karriere og forfølge deres drømme. Maskinmestre passer perfekt ind på fremtidens arbejdsmarked, hvor man skal kunne udvikle og optimere teknologi og processer overalt i samfundet”.

Flere indflydelsesrige ledere fra Det Blå Danmark deltog og talte til dimittenderne. Anne Steffensen, Direktør i Danske Rederiforening, understregede at Det Blå Danmark står for 20% af dansk eksport – svarende til omkring 200 mia. kroner. Den maritime branche er en ægte global branche med stor indflydelse på verdensudviklingen i alle egne af kloden.

Christina Ørskov, Direktør for Orskov Yard A/S i Frederikshavn opfordrede dimittenderne til at rejse ud og få erfaring, men bad dem også vende hjem igen og bidrage til den yderst positive udvikling i Nordjylland og i Frederikshavn. De maritime erhverv er et nordjyske vækstområde, som fremviser imponerende vækst i både antallet af virksomheder og omsætning.

Per Jørgensen, formand for Maskinmestrenes Forening, rundede talerækken af og understregede, at efterspørgslen efter maskinmestre fortsat vil vokse i takt med den teknologiske udvikling og øget fokus på energioptimering og automation.

Der blev ved lejligheden uddelt en række priser til studerende, som har gjort sig positivt bemærket både fagligt og socialt. Jacob Schelle Jensen modtog præmien fra A. P. Møller-Mærsk. Lasse Julsgaard modtog præmien fra Foreningen til Søfartens Fremme. Stefan Jensen og Jesper Asferg Andersen modtog begge præmie fra Maskinmestrenes Forening. Daniel Tobias Nielsen modtog præmie fra MARTEC Maskinmesterklub.

De nye maskinmestre kan i dag finde arbejde som bl.a. projektleder, rådgiver, salgsingeniører, maintenance manager og meget andet.

Dimittender

Følgende har i dag modtaget deres bevis fra MARTEC som maskinmester for at have gennemført processionsbacheloruddannelse i maritim og maskinteknisk ledelse og drift:

Jesper Asferg Andersen
Andreas Søltoft Bang
Robert Jack Costin
Klavs Stærk Ekstrand
Simon Pedersen Frost
Daniel Kåre Holmgaard
Martin Grzegorczyk Holst
Ronnie Høgedal
Dennis Møller Jensen
Jacob Schelle Jensen
Kaare Lundsted Jensen
Michael Brink Jensen
Stefan Jensen
Jens Djernæs Johansen
Lasse Julsgaard
Kristian Duus Jørgensen
Matias Ingerslev Lehm
Casper Egeberg Levorsen
Morten Nejsum
Niklas Tørngren Nejsum
Claus Nørgaard Nielsen
Daniel Tobias Nielsen
Jonas Lindberg Nielsen
Martin Støve Olesen
Lasse Nedergaard Paulsen
Jan Poulsen
Kasper Skak
Christoffer Gudi Sommer-Gleerup
Dennis Søe

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks <a href="http://news.martec.dk/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">privatlivspolitik</a>.