Få vores nyheder på mail

Åbent hus hos MARTEC

Arrangement

21
SEP
Hånbækvej 54 Kragholmen 180 Skoleskibet DANMARK (Ved Kattegat Siloen)
  -

I forbindelse med Frederikshavns 200 års købstadsjubilæum holder MARTEC Åbent Hus for alle interesserede den 21. september kl. 12-14:30.

I mere end 50 år har MARTEC været en integreret del af byen, og nydt godt af samarbejdet mellem erhvervsdrivende og ikke mindst livet i byen. Derfor glæder vi os til at åbne dørene for alle interesserede, på vores forskellige lokationer i byen, som tæller MARTEC Hånbækvej, MARTEC Kragholmen og Skoleskibet DANMARK.

Kom inden for og oplev simulatorer, værksteder, klasseværelser, skolehjem og meget mere.

Hånbækvej 54
mærk miljøet på afdelingen, hvor vi uddanner fremtidens tekniske ledere - maskinmestre og skibsmaskinister.

Kragholmen 180
På skolen med byens bedste beliggenhed, kan du kigge ind på vores flotte ny-renoverede skolehjem og opleve værkstederne, riggerloftet samt undervisnings- og fritidsfaciliteterne, hvor eleverne fra Skoleskibet DANMARK og Den Grundlæggende Maritime Uddannelse, Skibsassistent, slår deres folder til dagligt.

Skoleskibet DANMARK
Ved Kattegat Siloen holder Skoleskibet DANMARK Åbent Skib. Kom om bord, og få en rundvisning af besætningen, som fortæller om deres oplevelser på og med skibet. Vi holder åbent klokken 12-14

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks <a href="http://news.martec.dk/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">privatlivspolitik</a>.